MAAK KENNIS MET NOËLLA
Benen met gele sneakers

Hoe ondernemend ben jij?

Ondernemen zou toch niet zo moeilijk moeten zijn. Dus waarom kost het je dan zoveel moeite om jouw onderneming te laten groeien? Ondernemen kan je leren als je werkt vanuit jouw kracht en niet vanuit de kramp. Wil je weten ondernemend je bent, doe dan de E- Scan.

 

Noella de Jager Ondernemerscoach Rotterdam

Ondernemen kan je leren

De meeste dingen in het leven zoals ondernemen kan je leren. En leren begint bij weten waar jouw sterktes en zwaktes liggen.

Als we het hebben over ondernemerschap, dan hebben we het over ondernemend gedrag. Volgens de ontwikkelaar van de Ondernemersscan Dr. Martijn Driessen van de Rijksuniversiteit Groningen kan je dit samenvatten als: kansen zien, kansen benutten en het creëren van (duurzame) waarde voor jezelf en anderen.

Het wetenschappelijk onderzoek achter de E-Scan, heeft zich op de strategieën gericht die leiden tot ondernemend gedrag en succes. Inmiddels hebben meer dan 1.000.000 starters en ondernemers deze E-Scan gedaan.

Doe ook de E-Scan en ontdek wat jouw Entrepreneurial Index (EI) is en hoe jij je verhoudt tot andere ondernemers. De EI, een score van 0 tot 100,  geeft aan hoe ondernemend je bent en op welke vlakken jouw kwaliteiten liggen, die jou de ondernemer maken die je bent.

 

Reviews over Noëlla’s coaching

Noëlla heeft mij bijgestaan vanaf het moment dat ik van een eenmanszaak naar een B.V. ging. Daar kwamen processen bij kijken waar ik echt een sparringspartner bij nodig had. Noëlla is begripvol en pragmatisch. Je gaat de deur uit met concrete handvatten waar je de volgende dag al iets mee kan. Ze daagt je uit om buiten je comfortzone te denken en werken, maar remt je af waar het nodig is. Ze heeft kennis van zaken en is naast businesscoach het luisterend oor als je er even doorheen zit. Kortom een geweldige mentor waar ik niet meer zonder kan!

Judritza Jasinta Directeur |Psycholoog NIP & businesscoach| Koersvast Zorg B.V. & JAY

Noëlla is al ruim twee jaar mijn businesscoach en is voor mij onmisbaar geworden. Wat een topmens. Ze is voor mij een rots in de branding die altijd klaar staat met adviezen, een luisterend oor en haar eerlijke mening. Ze geeft me snel inzichten door het stellen van de juiste vragen en heeft me geholpen om sterker te worden als ondernemer. Ik heb Noëlla gevraagd om een acquisitietraining te geven bij een van mijn opdrachtgevers en ook daar waren ze erg enthousiast over haar werkwijze. Ik zou Noëlla aan iedereen aan willen raden want het is echt een kadootje als ze je business coach kan en wil zijn.

Rianne Schouten Zelfstandig HR adviseur en Coach bij HR@Heart

Zo blij dat ik Noëlla heb leren kennen. Systematisch zijn we door mijn businessplan gegaan met heel veel plezier en inzichten. En nog steeds zet Noëlla mij af en toe weer op het te volgen pad. Naast de zakelijke kant ook het gevoel van warmte en compassie. Kortom geweldige business coach!

Daphne Wijnstok Coach & Trainer Wijnstoktraining

Noëlla daagt je uit om buiten je comfortzone te denken en werken, maar remt je af waar het nodig is. Ze heeft kennis van zaken en is naast businesscoach het luisterend oor als je er even doorheen zit. Kortom een geweldige mentor waar ik niet meer zonder kan!

Judritza Jasinta Directeur |Psycholoog NIP & businesscoach| Koersvast Zorg B.V. & JAY

Noëlla geeft me snel inzichten door het stellen van de juiste vragen en heeft me geholpen om sterker te worden als ondernemer. Ik zou Noëlla aan iedereen aan willen raden want het is echt een kadootje als ze je business coach kan en wil zijn.

Rianne Schouten Zelfstandig HR adviseur en Coach bij HR@Heart

Zo blij dat ik Noëlla heb leren kennen. Systematisch zijn we door mijn businessplan gegaan met heel veel plezier en inzichten. En nog steeds zet Noëlla mij af en toe weer op het te volgen pad. Naast de zakelijke kant ook het gevoel van warmte en compassie. Kortom geweldige business coach!

Daphne Wijnstok Coach & Trainer Wijnstoktraining

Wat kan ik met de resultaten?

De scan is geheel vrijblijvend en je krijgt gelijk erna het rapport met jouw EI en jouw sterktes en zwaktes als ondernemer. Als je via de link op deze pagina jouw gratis scan start, word je geleid naar de inlogpagina van Entrepreneur Scan. De stappen hierna zijn:

  1. Je maakt een account aan of logt in via FB of LinkedIn
  2. Je start de E-Scan en je beantwoordt de vragen
  3. Ben je klaar, dan krijg je jouw EI score en jouw ondernemersprofiel

Wil je meer hiermee doen, dan kan je samen met mij dieper in jouw resultaten duiken en deze uitbreiden met een 360 ° feedback van max. 3 personen? De uitgebreide resultaten zijn onderdeel van het coachtraject dat ik aanbied. Lees hier meer over op de pagina coaching.

Doe nu de vrijblijvende E-Scan en zet de volgende stap om te ontdekken hoe jij succesvol kan ondernemen op een manier die bij echt jou past.

De beknopte resultaten van de E-Scan zijn ook voor Noëlla zichtbaar, maar deze worden alleen gebruikt als er een coachtraject start. Alle resultaten worden uiterlijk na 30 dagen of eerder op verzoek verwijderd.

 

Ondernemerscan
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de algemene voorwaarden van Google zijn van toepassing.
CONTACT

Good Place 2 Work
Elektroweg 11-Z
3051 NB Rotterdam
noella@goodplace2work.com
T 010 422 21 78