MAAK KENNIS MET NOËLLA
Noëlla op een missie om vrouwelijk ondernemerschap verder te brengen

Hi, ik ben Noëlla

en ik geloof in vrouwelijk ondernemerschap. Met Good Place 2 Work, mijn ondernemerscoaching en de Popcorn Principle Podcast wil ik vrouwelijke ondernemers kansen bieden om verder  te groeien met hun onderneming. Ik noem het ‘de wereld een beetje mooier maken’ en wie wil dit nou niet?

Noëlla op een missie

Noëlla op een missie 

Als kind was ik nieuwsgierig, las ik graag en zat het ondernemerschap er al vroeg in. Zo maakte ik als tiener sieraden, die ik vervolgens met een leuke winst verkocht. En daarvan kocht ik weer materialen, boeken en chocolade. Die laatste twee koop ik dus nog steeds ;-).

Na 18 jaar Unilever wilde ik wat anders en startte ik midden in de recessie van 2010 met Good Place 2 Work, de eerste flexwerkplek voor vrouwelijke ondernemers in Rotterdam. En sindsdien ben ik op een missie om vrouwelijk ondernemerschap verder te brengen. Vrouwen maken zich vaak kleiner dan nodig is en dat vind ik een gemiste kans. Door mijn kennis en kunde met ze te delen wil ik vrouwen ondersteunen in het ondernemerschap. En dat doe ik elke dag met veel plezier bij Good Place 2 Work, in mijn coaching, in de podcast en met mijn boek. Als ik mijn tijd en energie in jou steek, dan knal jij met mij de pan uit! En dat wil jij toch ook, dus maak nu die afspraak met mij en ontdek hoe ik je kan helpen.

 

 

Over Noëlla

Aan de start van mijn radicale loopbaan switch heb ik een coachingstraject bij Noëlla gevolgd. Noëlla is een deskundige en goed belezen coach, die er niet voor schroomt haar intuïtie te volgen. En dit ook bij mij te stimuleren. De balans tussen praktische en werkbare suggesties en de gesprekken over ‘het waarom’ hebben me echt geholpen vorm aan mijn bedrijf en mijzelf te geven. Nog steeds hoor ik haar stem wel eens in mijn achterhoofd als ik twijfel over bepaalde beslissingen of gewoon enorm loop te twijfelen. Dank Noella, voor je oprechte begeleiding in mijn loopbaan. Je hebt echt geholpen het fundament te leggen waar ik nog steeds op bouw!

Alexandra

Toen ik startte als ondernemer had ik behoefte aan structuur om op een goede manier te ondernemen. Dat was het allereerste moment dat ik door Noëlla ben gecoacht in het ondernemerschap. Zij heeft mij (praktische) handvatten gegeven om mijn manier van ondernemen te vinden dat bij mij als persoon past. Door haar adviezen, kennis en tips heb ik de afgelopen periode zowel persoonlijk als in het ondernemerschap mezelf ontwikkeld en voor mooie opdrachtgevers gewerkt. Noëlla is zowel het engeltje als het duiveltje op mijn schouder die mij een positieve schop geeft als ik ergens over twijfel om te doen. Zij is dan ook mijn sparring partner en houdt mij een spiegel voor. Ik hoop dat dit prachtmens mijn sparring partner blijft in mijn ontwikkeling als ondernemer!

Evita

Noëlla is naast een liefdevol mens, een voor mij zeer waardevolle ondernemerscoach. Ze stond aan de wieg van mijn onderneming en blijft ook nu meekijken langs de zijlijn. Ze luistert naar je en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Maar droogt ook je tranen en denkt met je mee als je dat even nodig hebt. Ze haalt je uit je comfortzone en geeft die benodigde schop onder je kont wanneer je ergens tegenop ziet wat je toch verder brengt. Ik leer veel tijdens haar kennissessies, spar met andere onderneemsters tijdens de intervisie bijeenkomsten en voel me altijd welkom bij de Good Place 2 Work community.

Saskia

Aan de start van mijn radicale loopbaan switch heb ik een coachingstraject bij Noëlla gevolgd. Noëlla is een deskundige en goed belezen coach, die er niet voor schroomt haar intuïtie te volgen. En dit ook bij mij te stimuleren. De balans tussen praktische en werkbare suggesties en de gesprekken over ‘het waarom’ hebben me echt geholpen vorm aan mijn bedrijf en mijzelf te geven.

Alexandra

Toen ik startte als ondernemer had ik behoefte aan structuur om op een goede manier te ondernemen. Dat was het moment dat ik door Noëlla ben gecoacht. Zij heeft mij (praktische) handvatten gegeven om mijn manier van ondernemen te vinden dat bij mij als persoon past. Door haar adviezen, kennis en tips heb ik de afgelopen periode zowel persoonlijk als in het ondernemerschap mezelf ontwikkeld en voor mooie opdrachtgevers gewerkt.

Evita

Noëlla is naast een liefdevol mens, een voor mij zeer waardevolle ondernemerscoach. Ze stond aan de wieg van mijn onderneming en blijft ook nu meekijken langs de zijlijn. Ze luistert naar je en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Maar droogt ook je tranen en denkt met je mee als je dat even nodig hebt. Ze haalt je uit je comfortzone en geeft die benodigde schop onder je kont wanneer je ergens tegenop ziet wat je toch verder brengt.

Saskia

A journey of a thousand miles, starts with a single step

Lao Tse

Dankbaar voor al die momenten dat ik liever in mijn schulp wil kruipen en dan toch weer een nieuwe stap zet op mijn pad.

op een missie om vrouwelijk ondernemerschap verder te brengen
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de algemene voorwaarden van Google zijn van toepassing.
CONTACT

Good Place 2 Work
Elektroweg 11-Z
3051 NB Rotterdam
noella@goodplace2work.com
T 010 422 21 78