Leren ondernemen op jouw manier met Noëlla de Jager

Hi leuke ondernemer,

Wil je graag leren hoe jij op jouw manier kan ondernemen en tegelijk nieuwe manieren ontdekken die goed voor jou werken? En dat zonder iets te doen wat uiteindelijk niet bij jou past? Het kan écht en als je meer wilt weten, lees dan hieronder over hoe ik help. Warme groet Noëlla

Noella de Jager Ondernemerscoach Rotterdam

Leren ondernemen op jouw manier

Twijfel je als ondernemer of je de juiste dingen doet? Probeer je van alles, maar blijven de resultaten uit? Waarom werkt iets niet, terwijl andere ondernemers er wel succes mee lijken te hebben? Nou dan ben je op de juiste plek, want ik herken dit. Zo heb ik sinds ik onderneem allerlei twijfels gehad of ik het wel goed genoeg deed. En toch durf ik mijn manier van ondernemen succesvol te noemen, want ik heb leren ondernemen op een manier die bij mij past.

Op jouw manier ondernemen kan ik je écht bij helpen. Door goed te luisteren naar wat jij wilt bereiken. Maar ook omdat je me vertelt wat je lastig vindt en niet goed bij je past. Door de juiste vragen te stellen en je uit te dagen ontdekken we samen jouw ondernemerspad. Leren ondernemen op jouw manier dat doe je stap voor stap en daarbij ondersteun ik je. Zo heb je na elke coaching sessie weer helder wat jij kan en gaat doen. Lees hieronder meer over mijn coaching of maak een afspraak, dan praten we verder.

Reviews over Noëlla’s coaching

Noëlla heeft mij bijgestaan vanaf het moment dat ik van een eenmanszaak naar een B.V. ging. Daar kwamen processen bij kijken waar ik echt een sparringspartner bij nodig had. Noëlla is begripvol en pragmatisch. Je gaat de deur uit met concrete handvatten waar je de volgende dag al iets mee kan. Ze daagt je uit om buiten je comfortzone te denken en werken, maar remt je af waar het nodig is. Ze heeft kennis van zaken en is naast businesscoach het luisterend oor als je er even doorheen zit. Kortom een geweldige mentor waar ik niet meer zonder kan!

Judritza Jasinta Directeur |Psycholoog NIP & businesscoach| Koersvast Zorg B.V. & JAY

Noëlla is al ruim twee jaar mijn businesscoach en is voor mij onmisbaar geworden. Wat een topmens. Ze is voor mij een rots in de branding die altijd klaar staat met adviezen, een luisterend oor en haar eerlijke mening. Ze geeft me snel inzichten door het stellen van de juiste vragen en heeft me geholpen om sterker te worden als ondernemer. Ik heb Noëlla gevraagd om een acquisitietraining te geven bij een van mijn opdrachtgevers en ook daar waren ze erg enthousiast over haar werkwijze. Ik zou Noëlla aan iedereen aan willen raden want het is echt een kadootje als ze je business coach kan en wil zijn.

Rianne Schouten Zelfstandig HR adviseur en Coach bij HR@Heart

Zo blij dat ik Noëlla heb leren kennen. Systematisch zijn we door mijn businessplan gegaan met heel veel plezier en inzichten. En nog steeds zet Noëlla mij af en toe weer op het te volgen pad. Naast de zakelijke kant ook het gevoel van warmte en compassie. Kortom geweldige business coach!

Daphne Wijnstok Coach & Trainer Wijnstoktraining

Noëlla daagt je uit om buiten je comfortzone te denken en werken, maar remt je af waar het nodig is. Ze heeft kennis van zaken en is naast businesscoach het luisterend oor als je er even doorheen zit. Kortom een geweldige mentor waar ik niet meer zonder kan!

Judritza Jasinta Directeur |Psycholoog NIP & businesscoach| Koersvast Zorg B.V. & JAY

Noëlla geeft me snel inzichten door het stellen van de juiste vragen en heeft me geholpen om sterker te worden als ondernemer. Ik zou Noëlla aan iedereen aan willen raden want het is echt een kadootje als ze je business coach kan en wil zijn.

Rianne Schouten Zelfstandig HR adviseur en Coach bij HR@Heart

Zo blij dat ik Noëlla heb leren kennen. Systematisch zijn we door mijn businessplan gegaan met heel veel plezier en inzichten. En nog steeds zet Noëlla mij af en toe weer op het te volgen pad. Naast de zakelijke kant ook het gevoel van warmte en compassie. Kortom geweldige business coach!

Daphne Wijnstok Coach & Trainer Wijnstoktraining

Coachingtraject en tarieven

Ben je nieuwsgierig of mijn aanpak voor jou werkt? Maak dan vrijblijvend een afspraak (op kantoor of via Zoom) om kennis te maken. Tijdens deze kennismaking onderzoeken we samen wat jij nodig hebt en of ik jou hierbij kan helpen. Als het tussen ons klikt en je wilt verder, dan doe ik je een aanbod voor een coachingstraject. Jij denkt hier rustig over na en laat me binnen de afgesproken tijd weten of je écht met mij aan de slag wilt. En zeg je ja, dan plannen we onze eerste sessie.

Mijn aanpak is praktisch en erop gericht dat jij zelf steeds nieuwe stappen blijft zetten. We brengen jouw onderneming, kansen en valkuilen in kaart en kijken samen welke routekaart bij jou past. Een coachingtraject begint bij 10 uur en jouw investering hiervoor is € 1.250,- excl. btw. 

Maak nu die afspraak om kennis te maken en zet de stap om te leren hoe jij succesvol kan ondernemen op een manier die bij jou past.

Warme groet, Noëlla

Leren ondernemen met Noella als ondernemerscoach
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de algemene voorwaarden van Google zijn van toepassing.
CONTACT

Good Place 2 Work
Elektroweg 11-Z
3051 NB Rotterdam
noella@goodplace2work.com
T 010 422 21 78