MAAK KENNIS MET NOËLLA
Leren ondernemen op jouw manier met Noëlla de Jager

Stop met jezelf in de weg zitten

Ondernemen zou toch niet zo moeilijk moeten zijn. Dus waarom ben je dan zo gefrustreerd dat het niet lukt om jouw onderneming te laten groeien? Jezelf bekritiseren gaat je waarschijnlijk wel goed af. Leer ondernemen vanuit jouw kracht en niet de kramp, het kan écht.  

Noella de Jager Ondernemerscoach Rotterdam

Leer ondernemen op jouw manier

Als ondernemer wil je graag jouw business laten groeien en word je betaald voor het werk waar jij je goed bij voelt. Dus waarom dan toch die frustraties? Doe je misschien niet de juiste dingen en blijven de echte resultaten uit? Terwijl het andere ondernemers zo gemakkelijk lijkt af te gaan, geef je jezelf vooral kritiek over wat je niet goed hebt gedaan.

Wees gerust, je bent hier op de juiste plek. Sinds ik ondernemer ben, heb ik ook frustraties en twijfels gehad. En toch durf ik mijn manier van ondernemen succesvol te noemen. Over de jaren heen heb ik vooral geleerd om te ondernemen op een manier die goed bij mij past. Hiermee heb ik Good Place 2 Work uitgebouwd tot een succesvolle flexwerkplek voor vrouwelijke ondernemers. En dat gun ik jou ook!

Ondernemen zou echt niet zo moeilijk moeten zijn. Ontdek hoe ook jij kan leren ondernemen op jouw manier en lees hieronder wat jij nu zelf kan doen.

Reviews over Noëlla’s coaching

Noëlla heeft mij bijgestaan vanaf het moment dat ik van een eenmanszaak naar een B.V. ging. Daar kwamen processen bij kijken waar ik echt een sparringspartner bij nodig had. Noëlla is begripvol en pragmatisch. Je gaat de deur uit met concrete handvatten waar je de volgende dag al iets mee kan. Ze daagt je uit om buiten je comfortzone te denken en werken, maar remt je af waar het nodig is. Ze heeft kennis van zaken en is naast businesscoach het luisterend oor als je er even doorheen zit. Kortom een geweldige mentor waar ik niet meer zonder kan!

Judritza Jasinta Directeur |Psycholoog NIP & businesscoach| Koersvast Zorg B.V. & JAY

Noëlla is al ruim twee jaar mijn businesscoach en is voor mij onmisbaar geworden. Wat een topmens. Ze is voor mij een rots in de branding die altijd klaar staat met adviezen, een luisterend oor en haar eerlijke mening. Ze geeft me snel inzichten door het stellen van de juiste vragen en heeft me geholpen om sterker te worden als ondernemer. Ik heb Noëlla gevraagd om een acquisitietraining te geven bij een van mijn opdrachtgevers en ook daar waren ze erg enthousiast over haar werkwijze. Ik zou Noëlla aan iedereen aan willen raden want het is echt een kadootje als ze je business coach kan en wil zijn.

Rianne Schouten Zelfstandig HR adviseur en Coach bij HR@Heart

Zo blij dat ik Noëlla heb leren kennen. Systematisch zijn we door mijn businessplan gegaan met heel veel plezier en inzichten. En nog steeds zet Noëlla mij af en toe weer op het te volgen pad. Naast de zakelijke kant ook het gevoel van warmte en compassie. Kortom geweldige business coach!

Daphne Wijnstok Coach & Trainer Wijnstoktraining

Noëlla daagt je uit om buiten je comfortzone te denken en werken, maar remt je af waar het nodig is. Ze heeft kennis van zaken en is naast businesscoach het luisterend oor als je er even doorheen zit. Kortom een geweldige mentor waar ik niet meer zonder kan!

Judritza Jasinta Directeur |Psycholoog NIP & businesscoach| Koersvast Zorg B.V. & JAY

Noëlla geeft me snel inzichten door het stellen van de juiste vragen en heeft me geholpen om sterker te worden als ondernemer. Ik zou Noëlla aan iedereen aan willen raden want het is echt een kadootje als ze je business coach kan en wil zijn.

Rianne Schouten Zelfstandig HR adviseur en Coach bij HR@Heart

Zo blij dat ik Noëlla heb leren kennen. Systematisch zijn we door mijn businessplan gegaan met heel veel plezier en inzichten. En nog steeds zet Noëlla mij af en toe weer op het te volgen pad. Naast de zakelijke kant ook het gevoel van warmte en compassie. Kortom geweldige business coach!

Daphne Wijnstok Coach & Trainer Wijnstoktraining

Ondernemen zonder frustraties

Jij kan dit ook!

  1. Maak een vrijblijvende afspraak
  2. Vertel me waar jij mee worstelt
  3. Klikt het? Dan doe ik je graag een voorstel voor coaching

Mijn aanpak is praktisch en erop gericht dat jij steeds nieuwe stappen zet die bij jouw manier van ondernemen passen. Kies jij ervoor om door mij gecoacht te worden, dan brengen we tijdens de eerste sessie jouw onderneming en ambities goed in kaart en kijken samen welke routekaart bij jou past.

Een coachtraject van 10 sessies vraagt een investering van jou van € 1.500,- excl. btw. Tussendoor kan je ook met jouw vragen bij mij terecht. Daarnaast bied ik ook kortere trajecten aan vanaf 2 uur.

Maak nu die afspraak om kennis te maken en zet de stap om te leren hoe jij succesvol kan ondernemen op een manier die bij jou past.

Leren ondernemen met Noella als ondernemerscoach
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de algemene voorwaarden van Google zijn van toepassing.
CONTACT

Good Place 2 Work
Elektroweg 11-Z
3051 NB Rotterdam
noella@goodplace2work.com
T 010 422 21 78